Saya ingin memperkenalkan anda dengan harga yang baik untuk barangan mewah.

Tidak kira betapa mewahnya, ia kelihatan seperti sampah yang indah jika anda tidak sering mendengarnya, dan sudah tentu, beberapa orang yang membuat wang dengan Risel kerana harga mewah telah melompat gila pada hari ini, tetapi saya tidak rajin.

Dia telah menjual barangan mewah yang sejuk.

Saya telah memikirkan satu-satu perjanjian langsung, dan mengapa semua orang tidak percaya bahawa ia benar. Terdapat beg debu.

Bagaimanapun, saya tidak suka mengganggu dan menyusahkan, jadi saya hanya melawat kedai pembelian profesional.

Di sini. Ia adalah ibu pejabat WiseLux Gangnam.

Saya telah berunding dengan Influencer @ Puan Flower mengenai jualan barangan mewah yang digunakan, dan di sini saya memberitahu anda tentang membeli beg Chanel dan meminta anda pergi. Dia baik dan baik untuk harga.

Ia adalah syarikat yang sangat baik.

Saya tidak tahu apa itu, tetapi saya boleh mempercayainya.

Sebagai rujukan, WiseLux adalah tempat letak kereta percuma di tempat letak kereta Helgate Gangnam. Tiada ballet mati.

Kedai-kedai itu luas. Lebih daripada apa-apa, terdapat banyak barangan mewah yang tinggi. Saya tidak dapat membeli barangan mewah hari ini, tetapi saya tidak dapat melihat apa-apa di Wiselux.

Saya melawat Louis Vuitton untuk jualan yang digunakan, tetapi saya fikir saya telah melihat-lihat untuk masa yang lama, melupakan tujuan lawatan itu.

Oh, ya, saya di sini untuk menjual beg saya.

Kebanyakan kedai pembelian yang saya telah pergi ke telah emosi di dewan, tetapi ibu pejabat WiseLux Gangnam mempunyai perundingan dan harga di bilik swasta. Saya suka sesuatu, bukan sesuatu yang tidak masuk akal dan tidak masuk akal.

(Ada gula-gula yang terkandung dalam kotak Rolex, heec!)

Beg yang diletakkan di atas meja dengan beg debu keledar.

Anda lihat, saya mempunyai beberapa jangis, jadi saya hanya cuba untuk berdagang sejuk jika saya mempunyai harga yang baik.

Malah, saya berasa lebih banyak digunakan, jadi saya agak malu untuk membawa saya ke jualan mewah yang digunakan, tetapi saya sangat bersyukur kerana membantu saya berunding dengan baik.

Saya menetapkan harga beg dan menunjukkan harga jualan semasa dan harga jualan mewah.

Saya telah mengambil beg Prada dari Itali ke kedai jualan mewah tempatan, tetapi saya masih ingat bahawa saya tidak dapat melihat beg itu dan menawarkan harga yang terlalu tidak masuk akal. Dia tidak berpuas hati dengan harga, dan dia akan membiarkannya pergi.

Kerana kedai pembelian, terdapat sedikit prasangka mengenai jualan mewah dan kedai pembelian, tetapi WiseLux tidak mempunyai apa-apa seperti itu, dan dia lebih baik.

Terutama, saya tidak fikir saya akan mendapat masalah kerana saya membandingkan harga semasa dengan harga semasa.

Ketua, yang melihat keadaan 레플리카 begnya dengan keras.

Ibu pejabat WiseLux Gangnam adalah pembeli langsung. Saya fikir anda seorang pekerja muda. Saya fikir anda seorang wakil.

Saya dapat membuat perjanjian yang sukar dengan memeriksa keadaan anda sendiri dan harga anda.

Saya melawat untuk jualan yang digunakan tanpa tamak, tetapi saya suka mengambil sedikit lagi kerana ia adalah masa jualan. Jadi saya memanggil saya dan saya sangat sejuk.

Dia seorang bos yang boleh menjadi sejuk … Saya rasa saya mendapat wang:)

Selamat tinggal sekarang.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다