Ben je op zoek naar een massage, kom dan eens langs.

In de moderne samenleving, zonder een computer of smartphone, het dagelijks leven lijkt te lastig zijn. In mijn geval, ik ook kijken naar mijn smartphone de hele dag lang, en ik breng enkele uren per dag in de voorkant van een laptop vanwege mijn bloggen werk. I neem een ​​houding aan, en dat lijkt de oorzaak te zijn van het goed aanspannen van mijn nek- en schouderspieren. 강남가인안마 Door mijn stijve nek lijkt mijn hoofd zwaar te worden en krijg ik af en toe hoofdpijn. Ik wilde niet zijn zoals dit, dus ik kreeg een koele massage bij Natural Thai Spa Apgujeong.Natural Thai Spa Apgujeong, beroemd om zijn Cheongdam-massage voor koppels, bevindt zich op de 2e verdieping van het Dabo-gebouw, op ongeveer 200 meter lopen van de metrosteeg bij uitgang 4 van Apgujeong Station op lijn 3. Er is een parkeerplaats op de eerste verdieping, dus als u een auto heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeren.
Ik heb van tevoren gereserveerd en ze herkenden me en verwelkomden me. Het is een rustige en stille Apgujeong-massagewinkel, dus ik denk dat ik goed kan genezen. Ik desinfecteer en desinfecteer elke dag met alcohol, zodat je de winkel veilig kunt gebruiken , dus u heeft er geen omkijken naar.
Aan de ene muur zie je handtekeningen van veel beroemdheden hangen. Het is een Gangnam-massagewinkel die veel mensen die de naam kennen, hebben bezocht. Het is een gezonde welzijnsruimte in Thaise stijl die kan worden ontvangen met familie, geliefden, collega’s en vrienden. Degenen die willen een koele massage ontvangen. aanbevelen aan
Als je naar de winkel gaat, is er een desinfectiecertificaat van het coronavirus en wordt op verschillende plaatsen in de winkel handdesinfecterend middel klaargemaakt, dus het is een Cheongdam-massagewinkel voor koppels die uit hygiënisch oogpunt veilig is.


Er zijn een verscheidenheid van massage programma’s, waaronder basic traditionele Thaise massage, Thaise kruiden bal massage, deep tissue olie therapie, helende detox therapie en voetreflexologie. Ik denk dat het ook goed
Er is ook een evenement voor vroege vogels gaande. U kunt van 10.00 tot 17.00 uur een Apgujeong-massage ontvangen met een speciale korting. Als u zich registreert op Kakao Talk, wordt een kortingsbon voor het evenement uitgegeven. Als u van plan bent om gedurende deze tijd een massage te ontvangen , zou het moeten proberen op het evenement prijs. Veel beter, toch?
Mijn vriend koos voor de traditionele Thaise massage en ik koos voor de oliemassage.Als ik voor een Thaise massage ga, geef ik de voorkeur aan oliemassage om te drogen.Ik neem een ​​mand met badjassen en wegwerpondergoed en ga naar de kleedkamer.
Er is een aparte doucheruimte in de kleedkamer, er is een kledingkast en een toilet.Wie een oliemassage krijgt, kan zelfs een schone douche nemen.
Shampoo, conditioner en body wash zijn allemaal aanwezig in de doucheruimte. De doucheruimte is precies de juiste maat om alleen te gaan, dus je kunt een eigen douche nemen. In de zomer zweet je veel, dus ik denk dat het goed zou zijn douchen voordat je een massage krijgt.
Handdoeken en haardrogers, maar ook schoonmaakproducten en basisproducten, enz. Er is eigenlijk alles wat je nodig hebt. Het is fijn om douchehanddoeken en kammen klaar te hebben voor elk individueel gebruik. Ik weet niet wie deze dingen heeft gebruikt, dus het is onhandig gebruiken.
Ik kwam de kleedkamer uit met de gedachte dat ik geen haarelastiekje bij me had, en de verstandige baas vroeg meteen om een ​​haarelastiekje. Hij zei dat ik het indien nodig moest gebruiken. Dankzij hem bond ik mijn haar netjes en kreeg een massage.
Cheongdam Couple Massage begint met de foot spa. Hij bereidde warm water terwijl je je omkleedde. Als je je voeten op deze manier verwarmt voordat je volledig ontspant, voel je je moe en ontspannen.
Ik kies olie terwijl ik een voetenbad neem.Er zijn drie soorten: lavendel, jasmijn en roos, en ik koos voor lavendel.
Er waren geen gasten, dus ik heb de kamer rondgekeken, deze kan als eenpersoonskamer worden gebruikt en als er meerdere mensen zijn, kun je de middelste deur openen en samen een massage krijgen.
De ruimte die ik werd geleid naar een plek waar twee personen comfortabel een Thaise massage kon ontvangen. Het was zo cool dat 1 uur voelde heel kort. Ik heb ook dacht meteen dat de menselijke handen zijn de beste. Het lijkt erop dat ongeveer 10 beren die zijn aangesloten Het geneest goed na het ontvangen van een koele Cheongdam-paarmassage terwijl je de ontspannende geur van lavendel ruikt.
Natural Thai Spa verkoopt ook Kao Kotal Life, een natuurlijk biologisch spa-product.Je kunt het kopen via de winkel of website, dus als je geïnteresseerd bent, verwijs er dan naar.
Natural Thai Spa Apgujeong Branch is een natuurlijke Thaise spa waar je je een stuk lichter en beter voelt als de spieren ontspannen zijn.Als je op zoek bent naar een Cheongdam koppelmassage, kom dan eens langs.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다