vakava konflikti yhteiskunnassa

Sukupuolikysymyksestä on tullut erittäin arkaluonteinen kysymys liiketoiminnan kannalta. Jos kiista kärjistyy, se johtaa sekä yrityksen johtajan että toimitusjohtajan eroamiseen. Tässä tilanteessa yrityksille on tullut tärkeämpää ymmärtää, miten yleiset kuluttajat kokevat sukupuoliristiriidat. Erityisesti yritykselle, joka myy tavaroita tai tarjoaa palveluja määrittelemättömälle enemmistölle, jopa “tietty ryhmä” tai “vähemmistön mielipide” voi olla kohtalokas, jos se julkistetaan.

Maekyung Economy tilasi blockchain-pohjaisen kyselysovelluksen The Fall ja pyysi mielipiteitä kuluttajien käyttäytymisestä ja käsityksistä yritysten ajankohtaisista kysymyksistä sukupuolikiistoista kolmen päivän ajan 7. kesäkuuta alkaen. Kahden päivän kuluessa tutkimuksen alkamisesta yli 30 000 ihmistä osallistui kyselyyn, ja lähetettiin myös satoja kommentteja, jotka osoittivat, että sukupuolikysymys on ”kuuma peruna”.

Rikkaiden ja köyhien välinen ristiriita (38%) sijoittui ensimmäiseksi vastausprosentissa, mutta myös sukupuoliristiriitojen sijoittelu on vaikeaa. 30% vastaajista valitsi sukupuoliristiriidat. Rikkaiden ja köyhien välisen konfliktin jälkeen se sijoittui toiseksi kapealla marginaalilla. Yli 15 prosenttiyksikön ero on kolmannen sukupolven konfliktissa (15%) ja neljännen sijan konfliktissa (13%).

Tämä on suuri ero Soulin kansallisen yliopiston julkishallinnon tutkijakoulun ja JoongAngin sunnuntaina kuusi vuotta sitten tekemän “People’s Perception Survey” -ajankohdan pisteytykseen. Vuoden 2015 tutkimuksessa rikkaat ja köyhät sijoittuivat ensimmäiseksi, toiseksi ideologia toiseksi, alueelliset ja sukupolvien väliset konfliktit. Miesten ja naisten konfliktien suhde oli pienin.

Sahmyookin yliopiston Smith Collegen professori Kim Na-mi sanoi: “Yhteiskunnassamme perinteiset patriarkaaliset arvot ovat säilyneet pitkään. Sitten ajan myötä ja sukupolvien vaihdellessa väistämättä yritettiin löytää tasapaino 백링크 tässä epätasapainossa. Se ei ole helppo matka, koska se on tie, jota ei ole kuljettu, mutta se ilmaistaan “sukupuoliristinä”. “

Enemmän huomiota herättää ikä ja sukupolvi. Teini- ja kaksikymppisenä olleet valitsivat sukupuoliristiriidan vakavimmaksi konfliktiksi (45,4%, 49,8%). Se osoitti ylivoimaisen eron toisen rikkaiden ja köyhien (26,9%, 25,9%), kolmannen sukupolven (10,9%, 12,6%) ja neljännen alueen (9,1%, 7,2%) konflikteista. Huomattava osa 30-vuotiaista valitsi myös sukupuoliristiriidat. Rikkaiden ja köyhien ensimmäisellä sijalla olevan konfliktin (37,1%) ja toisena sijoittuneen sukupuoliristiriidan (35,4%) välillä ei ollut merkittävää eroa. Toisaalta 40-vuotiaat ja sitä vanhemmat pitivät rikkaiden ja köyhien välistä konfliktia ylivoimaisena. Se oli yli kaksinkertainen sukupuoliristiriita toiseksi.

Myös miesten ja naisten käsityksissä on eroja. Vaikka molemmat sukupuolet sijoittuivat ensimmäiseksi rikkaiksi ja köyhiksi ja toiseksi sukupuoliksi, miesten ensimmäisen ja toisen paikan välinen ero oli vain 2,4 prosenttiyksikköä. Tämä tarkoittaa, että he suhtautuvat sukupuoliristiriitoihin vakavammin kuin naiset.

Yulchonin asianajotoimiston asiantuntija Choi Jun-young sanoi: “Konflikteja ilmenee uhrien tai heikoina pitävien reaktioissa. Kun tarkastellaan sukupuolten välisen konfliktin syitä, naisilla on korkeampi koulutustaso ja tietoisuus tasa-arvosta, ja heillä on vahva tunne “en siedä sitä enää”. Toisaalta miesten näkökulmasta heillä voi olla tunne uhrautumisesta, kun jarrut asetettiin heidän ylempään asemaansa, mikä oli aiemmin itsestään selvää. Molempien osapuolten välinen myötätunto vähenee, riita vahvistuu ja konflikti kiristyy. “

Mistä syystä teini-ikäiset ja 20-vuotiaat miehet kokevat “sukupuoliristiriidat” vakavammin? Choi selitti tältä osin: “Teini-ikäisillä ja 20-vuotiailla miehillä ei ollut mitään kokemuksia tai kokemusta miehistä koulujen aikana, mutta he eivät ymmärrä, miksi naisille pitäisi olla etuja tai huomioita”

Toisaalta, kun tarkastellaan 1020 naisen asemaa, miehet ja naiset kasvoivat tasavertaisesti koulupäivinä, ja naisilla oli etusija erilaisissa kokeissa, korkeakoulutuksessa ja työssä. Olemme kuitenkin edessään todellisuudessa, että sukupuolten tasa-arvoa ei tapahdu yhteiskunnassa. Choi analysoi: “Katkeruuden tai vastustuksen tajunta syventää sukupuoliristiriitaa.”

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다