Ik wil mijn jeugd behouden

De rug is een zeer belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam.

Als je naar de structuur van de rug kijkt, is er een ruggengraat in het midden, en het midden van de ruggengraat is waar gifaders passeren.

Twee cystoscopen passeren 강남가인안마 de linker- en rechterkant van de wervelkolom.

Omdat de cystoscopiestam is verbonden met de viscerale spier, neemt de functie van de viscerale spier af als de cystoscopie wordt geblokkeerd.

De rug kan veel problemen veroorzaken in het menselijk lichaam, maar de meeste problemen met de rug worden veroorzaakt door de wervelkolom.

Als het bekken dat de wervelkolom ondersteunt niet goed is uitgelijnd, is de wervelkolom gebogen en kunnen de schouders en het gezicht ook worden vervormd.

De rug is een belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam dat het reflexgebied van het gezicht kan worden genoemd.

Als u uw rug ontlast door Gangnam Gain Massage, wordt uw gezicht kleiner en evenwichtiger en kunnen cosmetische problemen worden verbeterd.

En aangezien de ruglijn nieuw leven wordt ingeblazen, heeft het een uitstekend effect op het dieet.

Er zijn erector spinae aan beide zijden van de wervelkolom, en wanneer de erector spinae verstijven en verharden, zijn de vorm en lijn van de rug niet alleen esthetisch goed, maar ook

Er kunnen ook problemen optreden in de wervelkolom, ribben en schouderbladen.

Vooral als de ribben stijf worden en verharden, kunnen ademhalingsproblemen optreden.

Je hoeft het alleen maar goed te ontspannen.

Omdat mensen rechtop lopen, is het gemakkelijk om ziekten te krijgen die verband houden met de wervelkolom omdat ze het gewicht van het bovenlichaam ondersteunen.

Verschillende schijven kunnen optreden wanneer de wervelkolom vernauwt en de centrale zenuw verdraait of comprimeert als gevolg van een verkeerde houding en druk van het bovenlichaam.

De ideale vorm van de rug moet naar achteren gekanteld worden om de mooiste en meest ideale lichaamsvorm te krijgen.

Als de voorkant van de borstkas krimpt als gevolg van het buigen van de rug, heeft dit direct invloed op de inwendige organen, en tegelijkertijd steken ook de jukbeenderen van het gezicht, die de reflexgebieden zijn, uit.

Daarom moet de rug worden beheerd, omdat het erg belangrijk is om een ​​evenwichtige lichaamsvorm en een harmonieus gezicht en voeding in het menselijk lichaam te creëren.

Gangnam Gain Massage is niet alleen helend, maar heeft ook een uitstekend effect bij het creëren van een evenwichtige lichaamsvorm en een harmonieuze gezichtsvorm.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다